Vilkår

Auksjon

Selge varer

Informasjon

Informasjon

Salgsvilkår

Hvem kan legge inn bud?

Hvem kan selge?

Leverandører

Nyheter

Garanti/Reklamasjon

Besiktigelse

Hva koster det?

EE-avfall

Nyhetsbrev

Mangler eller feil

Avhenting/Befraktning

Hvorfor konkursnett.no?

Personopplysninger

Om oss

Angrefrist/Angreretten

Manglende henting

Tips og råd til selger

Ledige stillinger

Kontakt oss

Budhistorikk

Få tilslaget på 24 timer

Hvordan går jeg frem?

 

 

Kundesenter

Bruk menyen over for å finne informasjonen du ønsker. De mest vanlige spørsmålene vi får fra våre brukere finner du under:

Hvorfor er auksjonen forlenget?

Om minstepris ikke oppnås kan oppdragsgiver velge og forlenge auksjonen. Ved forlengelse vil alle registrerte bud bli avvist (tidligere bud er da altså ikke bindene lengre). Som tidligere budgiver vil man likevel få informasjon om ny bud som blir registrert på den aktuelle auksjonen.

Samme salgsobjekt, ny auksjon

I noen tilfeller vil du oppleve at et objekt du har sett tidligere kommer ut på ny auksjon. Dette kan skyldes at det ikke ble solgt i første runde, at det har skjedd endringer av salgsobjektet (f.eks. antall).

Hvem bestemmer minsteprisen?

Det er oppdragsgiver som bestemmer minstepris på salgsobjektet. Men salgsobjekt kan bli solgt selv om minstepris ikke oppnås. Dette er en beslutning oppdragsgiver tar etter auksjonen er avsluttet. Om oppdragsgiver velger å avvise alle bud vil salgsobjektet normalt bli forlenget med en ny auksjonsrunde.

Hva er dekningssalg?

Når budgiver ikke har overhold vilkårene med hensyn til betaling kan salgsobjektet bli lagt ut for salg på nytt (dekningssalg). Den opprinnelige bud vinneren er da blokkert fra å delta i auksjoner og må i tillegg betalte et avbruddsgebyr for å dekke salgsomkostningene. Når dette skjer merker merkes auksjonen med informasjon om at det er et dekningssalg. På denne måten vil man dermed kunne se at det er det samme salgsobjektet.

Blokkering mot budgivning

Blokkering mot budgivning skyldes som oftest  utestående faktura som ikke er blitt betalt jfr. våre vilkår (tiltros for purring).

Ved slik mislighold vil vi blokkere muligheten for budgivning inntil utestående er oppgjort. Blokkering kan også skyldes bruk på andre rekler eller vilkår, for mer informasjon send en e-post til:
kundeservice@konkursnett.no

Jeg har glemt passordet mitt?

Gå til logg inn siden og trykk på linken "Glemt passord?" som er plassert til høyre for logg inn knappen. Det vil da åpne seg et felt under hvor du skriver inn din e-post adresse for å få tilsendt nytt passord.
Logg inn

Hva betyr A(nr)

Om det etter tittelen på salgsobjektet står f.eks. A3 betyr dette at det er auksjon nr. 3. Det selges med andre ord flere identiske salgsobjekter. Selv om ID nummeret identifiserer det enkelte salgsobjekt, opplyser vi i tillegg med auksjon eller varaparti nummeret da dette ofte er enklere for budgiver å forholde seg til (budgiver vet også da hvor mange identiske salgsobjekter som er solgt tidligere).

Få tilslaget på 24 timer

Klikk her for å lese mer om funksjonenAlle auksjoner som er merket med "24 timers" symbolet (som på bildet til høyre) avsluttes 24 timer etter bud over minstepris blir registrert (forutsetter at det er mer enn 24 timer til oppgitt budfrist).
Klikk her for å lese mer om funksjonen

Dette nettstedet er laget med GoOnline XP